Dyson V12 Detect Slim Absolute – вакум правосмукалка

45.990 ден

Најмоќната, лесна и безжична правосмукалка на Dyson!

Светлината на главата за чистење ги детектира честичките што вообичаено не можете да ги видите.

PIEZO сензорот постојано ги брои честичките прашина, интелигентно реагирајќи кога ќе се идентификува повеќе прашина.

Ергономски дизајниранa,  бара 15% помалку напор за чистење на вашиот дом.

Опис

Сепцификации

  • Тежина – 2.2 килограми

  • Време на полнење – 4 ч

  • Работно време – До 60 мин

  • Волумен – 0,35 Л

  • Моќ на вшмукување (режим на засилување) – 150 AW

  • Циклонска технологија – 11 циклони

  • Висина – 1.234 мм

  • Должина – 252 мм

  • Ширина – 250 мм

 

Карактеристики