Само во Dyson

Почнувајќи од 0.00 месечно

Dyson V12™ целосно чисто (никел/црно)

Најлесната безжична правосмукалка на Dyson со висока моќ на вшмукување од 150 AW.4² 20% полесна од Dyson V15 Detect.

Научен доказ за темелно чистење. Технологијата Dyson ги прави видливи микроскопските честички од прашина.³6 Практично вклучување/исклучување со едно копче.
Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Време на полнење

4 часови

Време на полнење

До 60 мин

Циклонска технологија

11 циклони​

Филтрирање

Филтрирање на целиот уред

Моќ на вшмукување

140 AW

Тежина

2.2 килограм

Волумен на контејнерот

0,35 Л

Висина

1.234 мм

Должина

252 мм

Ширина

250 мм

Во кутијата

Dyson V12™ Detect Slim Total Clean
Прецизно насочениот зрак светлина ја прави видлива невидливата прашина на тврдите подови – за да не пропуштите ништо.
Конусен валјак за четка е специјално развиен за долга коса и животинска коса.
За чистење на тесни простори и тешко достапни места.
Ја отстранува тврдоглавата нечистотија од крупните и цврсти теписи, патосниците и местата со голема сообраќајна фреквенција во вашиот дом или автомобил.
За практично складирање на додатоци на всисната цевка на вашата правосмукалка.
Ѕиден држач со станица за полнење за уредно складирање на правосмукалката и додатоците.
Глава Motorbar™ со сечила за отстранување на влакна автоматски ги отстранува влакната од лентата со четка.
Две додатоци во едно – меките влакна ја прават млазницата особено погодна за чистење на мебел и тешко чистење на места.
Отстранува прашина и алергени од душеци и тапациран мебел.
Меките влакна нежно ја отстрануваат прашината и алергените од мазни површини и мебел.
Ја полни правосмукалката со или без ѕиден носач

Технолошки карактеристики

Светлината детектира инаку невидливи честички

Прецизно подредениот зрак светлина ја прави видлива невидливата прашина на тврдите подови - за да не пропуштите ништо.

Мотор Dyson Hyperdymium™

Моќниот, лесен дигитален мотор работи до 125.000 вртежи во минута. Овозможува вшмукување на микроскопски честички прашина и груба нечистотија.

Root Cyclone™ технологија

11 базни циклони генерираат центрифугални сили до 100.000 g за отстранување на прашината и нечистотијата од протокот на воздух. Ова создава Dyson V12™ постојана моќ на вшмукување.

Батерија со висока енергетска густина

Секоја батерија нуди до 60 минути постојано висока моќ на вшмукување за темелно чистење на секоја област.³8

Повеќестепен систем за филтрирање

Целосно затворениот систем за филтрирање заробува 99,99% од микроскопските честички со големина до 0,3 микрони. Ова значи дека Dyson V12™ испушта почист воздух од собниот воздух што го дишете.

Антистатички јаглеродни влакна

Црните филаменти од јаглеродни влакна имаат антистатички ефект и апсорбираат ситна прашина од тврдите подови.

Најдете ја вистинската правосмукалка за вашите потреби сега

Од темелно чистење на целиот дом до наменски додатоци за секоја задача за чистење. Нашите четири прашања ќе ви помогнат да ја пронајдете вистинската правосмукалка за вас.