Само во Dyson

38.490 ден

Почнувајќи од 3,207.50 месечно

Нема на залиха

Dyson Cyclone V10 Absolute

Времетраење до 60 минути *
Дизајниран за домови со домашни миленици

Сега со најновата технологија за отплеткување на косата

Само во Dyson: Вклучува Fluffy™️ чистачка глава за тврди подови + 3 дополнителни додатоци

Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Почиста глава

Motorbar™ и Fluffy™ Cleaner глави за чистење

Време на полнење

3.5 часа

Време на користење

До 60 минути

Циклонска технологија

14 циклони

Филтрација

Филтрација на цела машина

Волумен на корпа

0,2 галон

Моќ на вшмукување (Boost Mode)

150 AW

Тежина

5.71 lb

Висина

124 cm

Должина

24.2 cm

Ширина

22.4 cm

Во кутијата

Dyson Cyclone V10 Absolute

43 лопатки за отплеткување автоматски ја чистат завитканата коса од лентата со четка додека чистите.

Конусна лента со четка против заплеткување собира долга коса и влакна од домашни миленици. Брзо. Чистење со мотор за мали простори.

Две алатки во едно – широка млазница и четка, за брзо префрлување помеѓу задачи

Ја полни вашата правосмукалка со или без Wall Dock.

Изработен со мек ткаен најлон и антистатички јаглеродни влакна, за тврди подови.
Дизајниран за прецизно чистење околу рабовите и тесните празнини.
Док поставен на ѕид за полнење на вашата правосмукалка и уредно складирање на алатите
Ги отстранува нечистотиите и алергените од душеците и тапацирот.
Се наведнува и заклучува под различни агли. Одговара на која било компатибилна алатка за ефективно чистење на тешко достапни високи области од вашиот дом.

Технологија

Се напојува со дигитален мотор Dyson V10

Уште посилно вшмукување за собирање повеќе прашина и остатоци од Dyson V8.

14 циклони

14 циклони генерираат сили од повеќе од 79.000 g за да исфрлат микроскопски честички - како полен и бактерии - во корпата.

Fade-free моќ

Седум-клеточната никел-кобалт-алуминиумска батерија има Fade-free моќ да чисти насекаде околу вашиот дом.

Филтрација на цела машина

Целосно запечатениот систем за филтрирање заробува 99,99% од честичките со големина од 0,3 микрони и исфрла почист воздух.‡

In-line конфигурација

Моторот, корпата и циклонот се порамнети, така што воздухот се вовлекува во циклоните по права линија - создавајќи 20% повеќе моќ на вшмукување од правосмукалката Dyson V8™.

Ин-линија конфигурација

Моторот, корпата и циклонот се порамнети, така што воздухот се вовлекува во циклоните по права линија - помагајќи да се создаде моќно вшмукување на Dyson.

Сите карактеристики

Автоматски ја отплеткува косата

Технологијата за чистење глави Motorbar™ користи поликарбонатни лопатки за отстранување на влакна за автоматско чистење на лентата со четка додека чистите.

Алатка за завртки за коса

Собира долга коса и коса од домашни миленици. Брзо. За тапацир и тесни простори со конусна четка против заплеткување.

Моќно вшмукување на сите површини

Директно, моќно вшмукување и на теписите и на тврдите подови.

Лесно достигнува високо

Лесно за чистење на високи места со едно непречено дејство

Брзо се трансформира во рачна правосмукалка

Промена во рачна правосмукалка и повторно враќање со само еден клик за сестрано чистење насекаде низ вашиот дом и вашиот автомобил.

Три режими на напојување

Вистинската моќ кога ви е потребна. Три режими за избор за да одговараат на секоја задача на кој било тип на под.

„Насочете и пукајте“ за хигиенско празнење на корпа

Механизмот „насочете и пукајте“ хигиенски исфрла прашина и остатоци длабоко во вашата корпа, со едно дејство - така што нема потреба да ја допирате нечистотијата.

Складирај лесно

Вакуумот Dyson Cyclone V10™ се закачува на ѕиден приклучок за да се наполни. Пристаништето уредно ги складира алатките, така што тие се подготвени да се користат во секој момент.

До 60 минути користење

Моќно вшмукување за чистење секаде. До 35 минути со глава за чистење на погон со вртежен момент (во режим на вшмукување I) и до 40 минути со глава за чистење со меки валјаци (режим на вшмукување I).*

Само во Dyson

Три дополнителни алатки и Fluffy cleaner head достапно само на hi-store.mk

Manage everyday messes and
whole-home deep cleaning
24% lighter than the V15™️
Up to 60 minutes of run time* 

Четка за тврдокорна нечистотија

Крутите најлонски влакна ја отстрануваат тврдокорната нечистотија од подот и мебелот.

Алатка за ткаенини и душеци

Ги отстранува нечистотиите и алергените од душеците и тапацирот.

Врвен адаптер

Се наведнува и заклучува под различни агли. Одговара на која било компатибилна алатка за ефективно чистење на тешко достапни високи области од вашиот дом.

Две глави за чистење за длабинско чистење насекаде

Глава за чистење Motorbar ја отстранува нечистотија од теписите. Специјализираната Fluffy™ главата за чистење ја чисти прашината и остатоците од тврдите подови.