Special

44.990 ден

Почнувајќи од 3,749.17 месечно

Нема на залиха

Dyson Airwrap™ multi-styler Complete Long

Реконструирани додатоци за побрзо и полесно стајлинг⁴ За коса која е долга до градите или подолга Дизајниран за повеќе типови коса Со нови буриња за виткање и мавтање во двете насоки, четки за контрола и обликување и мултифункционална машина за измазнување Coanda за сушење, измазнување и сокривање на разлетувањето3
Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

680 g

Негативни јони

Помага да се намали статиката

Поставување на моќност/топлина

3 топлина, 3 брзини

Моќ

79 db

Должина на кабелот

259 cm

Проток на воздух

13.5 l/s

Напон

120

Висина

27 cm

Должина

4 cm

Ширина

4.8 cm

Во кутијата

Специјално издание Dyson Airwrap™ мулти-стајлер Complete Long во Vinca Blue и Rosé
Мултифункционален додаток за сушење, измазнување и сокривање на разлетувачите.¹
За обемни локни или бранови на подолга коса. Повторно дизајниран за да можете да креирате кадрици во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот со едно буре, користејќи го ротирачкиот ладен врв.
За прави стилови. Ја измазнува и контролира пофината коса со зголемен проток на воздух од Коанда за привлекување и усогласување на косата на површината на четката за обликување со зголемена контрола.²
Ги заштитува и уредно ги складира вашите мулти-стајлер и додатоци Dyson Airwrap™. Завршено во специјално издание Vinca сина, амортизирана со мека ткаенина и со отстранлив капак, кој исто така е нелизгава подлога за вашиот мулти-стајлер.

Заменлива четка за чистење на филтерот за вашиот Dyson Airwrap™.

За лабави, живи кадрици или бранови на подолга коса. Повторно дизајниран за да можете да креирате кадрици во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот со едно буре, користејќи го ротирачкиот ладен врв.
За прави стилови. Цврстите влакна измазнуваат коса склона кон разлетување со засилен проток на воздух од Коанда за привлекување и усогласување на косата со површината на четката за обликување со зголемена контрола.
Додава тело и облик на косата додека се суши.
Го заштитува вашиот Dyson Airwrap™ мулти-стајлер и додатоците во движење. Отпорен на топлина кадифе со раб во розе.
Специјално издание

Патничка торбичка дизајнирана од Dyson

Заштитете го и уредно чувајте го вашиот мулти-стајлер Airwrap™ дома и додека сте во движење. Патувачката торбичка е лесна и изработена од мек материјал отпорен на топлина.

Клучни карактеристики

Изберете ги најдобрите поставки за брзина на протокот на воздух и топлина за вашиот тип и стил на коса

Брзина на проток на воздух

Три прецизни брзини на проток на воздух за да одговараат на вашиот стил.

Ладен истрел

Веднаш го деактивира грејниот елемент за поладен воздух за да го поставите вашиот стил.

Контрола на температурата

Три прецизни поставки за топлина.

Технологии

Се напојува со дигитален мотор Dyson V9

Работното коло со 13 сечила се врти до 110.000 вртежи во минута, генерирајќи 3,2 kPa. Доволно моќен за да произведе воздушен притисок што го создава ефектот Коанда.

Интелигентна контрола на топлина

Ја мери температурата на протокот на воздух над 40 пати во секунда. Интелигентно контролирање на грејниот елемент за одржување на температурата под 302°F и спречување на екстремно оштетување од топлина.

Побрзо и полесно¹

"Coanda" за виткана коса

Направете кадрици во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот со едно буре. Засилениот проток на воздух од Коанда ја привлекува и самостојно ја обвиткува косата во двете насоки за обемни кадрици или бранови.
Зголемена контрола²

"Coanda" за обликување на коса

Засилениот проток на воздух од Coanda привлекува влакна на површината на нашите реконструирани четки за да ја обликуваат вашата коса со зголемена контрола², за прави стилови.
Скриј летни

"Coanda" за мазна коса

Исушете ги, измазните и скријте ги разлетувачите со еден мултифункционален додаток. Два млазници на воздух работат истовремено на сува и права коса за да го измазнуваат и усовршат вашиот краен стил, со до 58% помалку флеш и разлетување.³
Брзо сушење

Фокусиран проток на воздух за сушење

Моќниот проток на воздух брзо грубо ја суши косата како подготовка за стилизирање.