44.990 ден

Почнувајќи од 3,749.17 месечно

Нема на залиха

Dyson Airwrap™ multi-styler Complete Long

Реконструирани додатоци за побрзо и полесно стајлинг⁴

За коса која е долга до градите или подолга

Дизајниран за повеќе типови коса

Со нови буриња за виткање и мавтање во двете насоки, четки за контрола и обликување и мултифункционална машина за измазнување Coanda за сушење, измазнување и сокривање на разлетувањето³

Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

680 грама

Негативни јони

"Помогнете да се намали статиката"

Поставување на моќност/топлина

3 нивоа на топлина, 3 брзини

Моќ

1,300 W

Должина на кабелот

8,5 стапки

Проток на воздух

13,5 l/s

Напон

120

Висина

27.178 cm

Должина

4 cm

Ширина

4.8 cm

Во кутијата

Dyson Airwrap™ multi-styler Complete long Nickel/Copper
Мултифункционален додаток за сушење, измазнување и сокривање на разлетаните влакна.
За обемни локни или бранови на подолга коса. Повторно дизајниран за да можете да креирате кадрици во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот со едно буре, користејќи го ротирачкиот ладен врв.
За прави стилови. Ја измазнува и контролира пофината коса со зголемен проток на воздух од Коанда за привлекување и усогласување на косата на површината на четката за обликување со зголемена контрола.
Ги заштитува и уредно ги складира вашите мулти-стајлер и додатоци Dyson Airwrap™. Завршено во пруско сино, амортизирано со мека ткаенина и со отстранлив капак, кој исто така не се лизга за вашиот мулти-стајлер.
За лабави, живи кадрици или бранови на подолга коса. Повторно дизајниран за да можете да креирате кадрици во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот со едно буре, користејќи го ротирачкиот ладен врв.
За прави стилови. Цврстите влакна измазнуваат коса склона кон разлетување со засилен проток на воздух од Коанда за привлекување и усогласување на косата со површината на четката за обликување со зголемена контрола.
Ја обликува косата додека се суши.

Заменлива четка за чистење на филтерот за вашиот Dyson Airwrap™.

Клучни контроли

Изберете ги најдобрите поставки за брзина на протокот на воздух и топлина за вашиот тип и стил на коса.

Брзина на проток на воздух

Три прецизни брзини на проток на воздух за да одговараат на вашиот стил.

Ладен истрел

Веднаш го деактивира грејниот елемент за поладен воздух за да го поставите вашиот стил.

Контрола на температурата

Три прецизни поставки за топлина.

Основна Технологија

Се напојува со дигитален мотор Dyson V9

Работното коло со 13 сечила се врти до 110.000 вртежи во минута, генерирајќи 3,2 kPa. Доволно моќен за да произведе воздушен притисок што го создава ефектот Коанда.

Интелигентна контрола на топлина

Ја мери температурата на протокот на воздух над 40 пати во секунда. Интелигентно контролирање на грејниот елемент за одржување на температурата под 302°F и спречување на екстремно оштетување од топлина.

Пруско сино куќиште за складирање

Куќиштето за складирање, завршено во пруско сино и обложено со мека ткаенина, го заштитува и уредно го чува вашиот мулти-стајлер и додатоците Dyson Airwrap™. Вклучува отстранлив капак кој исто така работи како душек кој не се лизга за вашиот мулти-стајлер.

Нашите стилски додатоци се реконструирани со подобрен проток на воздух од Coanda за зголемена контрола

Побрзо и полесно¹

Coanda to curl

Направете кадрици во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот со едно буре. Засилениот проток на воздух од Коанда ја привлекува и самостојно ја обвиткува косата во двете насоки за обемни кадрици или бранови.

Нашите стилски додатоци се реконструирани со подобрен проток на воздух од Coanda за зголемена контрола

Зголемена контрола²

Coanda to shape

Засилениот проток на воздух од Coanda привлекува влакна на површината на нашите реконструирани четки за да ја обликуваат вашата коса со зголемена контрола², за прави стилови.

Нашите стилски додатоци се реконструирани со подобрен проток на воздух од Coanda за зголемена контрола

Скриј летни

Coanda to smooth

Исушете ги, измазните и скријте ги разлетувачите со еден мултифункционален додаток. Два млазници на воздух работат истовремено на сува и права коса за да го измазнуваат и усовршат вашиот краен стил, со до 58% помалку флеш и разлетување.³

Нашите стилски додатоци се реконструирани со подобрен проток на воздух од Coanda за зголемена контрола

Брзо сушење

Фокусиран проток на воздух за сушење

Powerful airflow quickly rough-dries hair in preparation for styling.