30mm Airwrap™ long barrels

Направете и поставете обемни кадрици или бранови на подолга коса. Дијаметар 30мм x В 185,75мм

Почнувајќи од 0.00 месечно

Dyson Airwrap™ long barrels (Nickel/Fuchsia)

Секој ден нов стил. За секој тип коса.

Погледнете како да добиете одлични резултати, секој пат со помош на 30mm Long Airwrap™ barrels..

Погледнете на дело

Ја повлекува и витка косата со помош на воздух.

Придвижуван од дигиталниот мотор Dyson V9, стајлерот Dyson Airwrap користи аеродинамичен феномен наречен ефект Коанда за да ја влече и завитка косата наместо вас.