CUDY POE200 – 30W Gigabit PoE+/PoE инјектор

● Напојување до 30W
● Поддржува 10/100/1000 Base-T апликации
● LED индикатори влез за напојување и излез PoE
● Внатрешен AC/DC конвертор нема потреба од надворешна тула за напојување
● Лесна инсталација со приклучување и играње
● Muti-protection

1.200 ден

Надзор

Работи со IP камери за дом и канцеларија, мал бизнис

VoIP конференциски повик

Работи со VoIP телефони за деловна конференција

Покриеност преку Wi-Fi

Работи со WiFi AP за канцеларии и бизниси

Спецификација

МоделPOE200
Број на канали1
Поминете низ податоци10/100/1000 Mbps
Напојување преку етернет излезДоделување на пинови и поларитет: 1/2 (-), 3/6 (+)
Напон на излезна моќност: 54VDC
Моќност на корисничка порта: 30W макс
Барања за влезна моќностAC Влезен напон: 100 до 240 VAC
AC Влезна струја: 0,5A 100-240 VAC
Фреквенција на наизменична струја: 50 до 60 Hz
Димензии121мм x 50мм x 36мм
ИндикаториСистемски индикатор: наизменична струја
Кориснички показател: Моќност на каналот
КонекториЗаштитени RJ-45, EIA 568A и 568B
ЗаштитаЗаштита од над струја
Заштита од оптоварување
Заштита од наднапон
Заштита од пречки
Услови на животната срединаРаботна амбиентална температура: -40 до 40 ℃
Работна влажност: Максимум 85%, Некондензирање
Температура на складирање: -40 до 50 ℃
Влажност на складирање: Максимум 90%, Некондензирање