300 Mbps Wireless N 4G LTE Router, Model: LT400

● 4G LTE до 150 / 50 Mbps DL/UL Брзина
● Брзо AC1200 Wi-Fi
● 4× 10/100 Mbps етернет порти
● Нано слот за SIM
● WAN Failover
● VPN ZeroTier, WireGuard, OpenVPNTP, L2TP,

3.000 ден

Споделете ја 4G LTE мрежата каде и да сакате

LT400 ја користи најновата генерација на 4G LTE технологија за да постигне брзини до 150 Mbps при преземање и 50 Mbps при поставување. Можете исто така да се поврзете со игри, стриминг и друго користејќи Wi-Fi со максимална брзина од 300 Mbps до 2,4 GHz.

– 4G LTE FDD: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 (2100/1800/2600/900 / 800 MHz)
– 4G LTE TDD: B38 / B40 (2600/2300 MHz)
– 3G DC-HSPA /HSPA /HSPA /HSPA / UMTS B1 / B8 (2100 / 900 MHz)

ФДД + ТДД

Поврзете ги FDD и TDD, ги задоволуваат потребите на различните интернет провајдери и обезбедуваат добро корисничко искуство за клиентите. Поддржете ги повеќето мобилни оператори ширум светот.

VPN

VPN води безбеден и приватен тунел од Cudy до оддалечени канцеларии и далечински работници преку Интернет. Поддршка: PPTP/L2TP

15 + DDNS

Компатибилен со повеќе од 15 провајдери на DDNS кои ви овозможуваат лесно да управувате со вашиот рутер од далечина. Можете да пристапите до страницата за администрација на Cudy со заедничко име во URL-то, иако IP адресата се менува.

Антени со голема добивка

Антените со голема добивка ја зголемуваат чувствителноста на рутерот, воспоставуваат врски на подолги растојанија. Обезбедете силно продирање во ѕидовите.

Канцелариска мрежа

Ако работите во LAN режим, LT400 е само нормален 4G LTE рутер. Додека работи во WAN режим, LT400 може истовремено да одржува 4G и WAN конекции и по можност да обезбеди Интернет преку жичени порти. 4G мрежата е само резервна копија.

Домашна мрежа

LT400 ја користи најновата генерација на 4G LTE технологија за да постигне брзини до 150Mbps при преземање и 50Mbps при поставување. Можете исто така да се поврзете со игри, стриминг и друго користејќи Wi-Fi со максимална брзина од 300 Mbps до 2,4 GHz.

Мрежа за одмор

Вметнете ја SIM картичката (вклучете) и уживајте во Интернет! Многу е лесен за користење кога сте на одмор. Однесете го во вашата викендица и уживајте во сурфањето онлајн.

Спецификации

МоделБезжичен N 4G LTE рутер од 300 Mbps
DRAM/FLASH64MB DDR2/8M SPI
Интерфејс3 x RJ45 10M/100M LAN етернет интерфејси
1 x RJ45 10M/100M WAN етернет интерфејс
1 x Ресетирање
1 x приклучок за напојување (12V/1A)
1 x слот за SIM картичка (Nano)
Антена2,4G (802,11N): 2T2R 4G: 2T2R
Добивка5dBi
Опсег2,4-2,4835 GHZ
LEDPWR, WIFI, 4G, LAN1-LAN3, WAN/LAN4
Пренос на енергија11b: 1/2/5,5/11Mbps
11g: 6/9/12/18/24/36/48/54Mbps 
11n: 300 Mbps (MAX)
Техника на распространет спектарDSSS
Безжична безбедностWPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2
Тип на модулација11б: CCK, QPSK, BPSK
11 g: OFDM
11n: QPSK, BPSK, 16-QAM, 64-QAM
Протокол за пристап до медиумиCAMA/CA со ACK
4G модул RF PowerКласа 4 (33dBm±2dB) за GSM850
Класа 4 (33dBm±2dB) за EGSM900
Класа 1 (30dBm±2dB) за DCS1800 
Класа 1 (30dBm±2dB) за PCS1900
Класа E2 (27dBm±3dB) за GSM850 8-PSK
Класа Е2 (27dBm±3dB) за EGSM900 8-PSK
Класа E2 (26dBm±3dB) за DCS1800 8-PSK
Класа Е2 (26dBm±3dB) за PCS1900 8-PSK
Класа 3 (24dBm+1/-3dB) за WCDMA опсези
Класа 3 (23dBm±2dB) за LTE-FDD опсези
LTE карактерПоддржува 3GPP R8 non-CA cat 4 FDD
Поддршка од 1,4MHZ-20MHZ RF пропусен опсег UL поддршка за MIMO
LTD-FDD: DL 150 Mbps (MAX)/ UL 50Mbps (MAX)
LTE фреквенциски опсези
Верзија на ЕУ
LTE-FDD: B1/B3/B7/B8/B20/B28A
LTE-TDD: B38/B40/B41
WCDMA: B1/B8
LTE фреквенциски опсези
Американска верзија
LTE-FDD: B2/B4/B5/B12/B13/B14/B66/B71
WCDMA: B2/B4/B5
Софтверска функцијаРежим на пристапРежим на рутер
Основно поставувањеWAN поставка
LAN поставка
Клон на Mac
DNS
Поставка за 2.4G WiFi
2.4G поставка за гостинска мрежа
Поставување на 2.4G канал
Поставување на јачината на сигналот 2,4G
Оптимизација на каналот 2.4G
Напредно поставувањеПоставување на црната листа
Список за поврзување
WIFI слободно време
Веб црна листа
Изменете ја администраторската лозинка
Исклучено време на светлото на панелот 
QoS
Статично поврзување
Забрането поврзување
Врати се на стандардните поставки
Рестартирајте го рутерот
Надградба на фирмверот
ПофункционаленВеб менаџмент
L2TP клиент
PPTP клиент 
UPNP
DMZ
Далечинско управување со веб
Пренасочување на пристаништето
Дијагноза на дефекти на мрежата (веб)
Работна температура0°C~40°C
Температура на складирање-20°C ~ 70°C
Работна влажност5%~95% (типично) 
Моќ12V/1A Европски стандард