CUDY FS1026PS1 – 24-портен 10/100M PoE+ прекинувач со 2 гигабитни порти за надоврзување и 1 слот

● 24 x 10/100M PoE+ порти
● 2 x Gigabit Uplink порта
● 1 x 1,25Gbps SFP слот
● Буџет за моќност PoE од 300 вати
● IEEE 802.3at / IEEE 802.3af стандардно усогласен
● Потребно е едноставно приклучување без репродукција

8.400 ден

Буџет за моќност од 300 W и максимална една порта од 30 W

Поддржува вкупна моќност на PoE од 300 W и до 30 W за една порта PoE. Нестандардни PoE уреди или нормални PoE прекинувачи не се изгорени. Задоволува IEEE802.3af / стандардно.

Watchdog гарантира непречено функционирање на уредите PoE

Надзорот PoE континуирано го следи статусот на поврзување на оддалечените домаќини. Ако се открие грешка на далечинскиот PoE уред, PoE прекинувачот веднаш го рестартира уредот за да го врати во нормална работа.

Plug&Play, дизајн без вентилатори

Plug and Play, лесен за употреба. Дизајн без вентилатор за тивко работење. Изработен од висококвалитетно метално куќиште, цврсто и издржливо со долг работен век, обезбедува подобра дисипација на топлина, погодна за повеќето опкружувања. Доделување пинови, режим А: 1/2 (+), 3/6 (-)

Надзор

Работи со IP камери за дом и канцеларија, мал бизнис

VoIP конференциски повик

Работи со VoIP телефони за деловна конференција

Покриеност преку Wi-Fi

Работи со WiFi AP за канцеларии и бизниси

Спецификации

Мод

FS1026PS1

Тип на конектор

24-портен 10/100M PoE+ прекинувач со 2 гигабитни порти за надоврзување и 1 слот SFP

Мрежни протоколи

IEEE802.3

IEEE802.3u

IEEE802.3ab

IEEE802.3x

IEEE802.3z

PoE параметри

PoE стандард: IEEE802.3af /IEEE802.3at

Максимална порта: 15,4 W (IEEE 802.3af)

Максимум секоја порта: 30W (IEEE 802.3at)

Компатибилност со PoE: IEEE 802.3af/at прилагодлив

Излез на порта PoE: DC48-55V

Пин за напојување: Напојување преку резервни парови 1/2 (+) , 3/6 (-)

Мрежни медиуми

10 BASE-T: Cat 6 UTP (≤250 метри)

100BASE-TX: Cat5 или повеќе UTP (≤100 метри)

1000BASE-TX: Cat5 или повеќе UTP (≤100 метри)

Оптички

Мултимодни влакна: 850 nm, 1310 nm,

Растојание на пренос: 550m/2Km

Влакна со еден режим: 1310 nm, 1550 nm,

Растојание на пренос: 20/40/60/80/100/120km

Спецификација за изведба

Пропусен опсег: 10,8 Gbps

MAC адреса: 2K

Пакет бафер меморија: 1M

Стапка на препраќање пакети: 8 Mpps

Режим на препраќање: Складирање и напред

Напојување

Влезен напон на производот : AC100-240V 50/60Hz

Буџет за моќност: 300W

Лед индикатор

PWR

Индикатор за напојување
(црвено)

Осветлување: Напојувано

Un-Light: Нема напојување

Лед индикатор

SW

DIP индикатор
(зелена)

ИСКЛУЧЕНО: Нормално
Vlan: Осветлување
Продолжи: Бавен блиц

1-27

RJ-45 ACT индикатор
(зелена)

Осветлување:Поврзување 
Трепка:Пренос на податоци
Не-Светлина:Исклучете го

Работна околина

Работна температура: -20℃ ~ 50℃;

Температура на складирање: -40℃ ~ 85℃;

Работна влажност: Макс 90%, некондензирање

Влажност на складирање: Макс 95%, некондензирање

Работна висина: максимум до 10.000 стапки (3.000 метри)

Висина на складирање: Максимум до 10.000 стапки (3.000 метри)

Физички параметар

Димензии на производот (Д*Ш*В): 320мм*210мм*46мм

Димензии на пакувањето (Д*Ш*В): 375мм*270мм*85мм

NW: 1,9 кг

GW: 2,4 кг

MTBF

100.000 часа