CUDY POE220 – 2-канален 30W Gigabit PoE+/PoE инјектор

● До 2 x 30 вати PoE буџет за моќност
● 2 10/100/1000M влезен етернет порта
● 2 10/100/1000M PoE излезна порта
● IEEE 802.3at / IEEE 802.3af стандардно компатибилно
● Потребна е едноставна конфигурација, без приклучок и

2.500 ден

Надзор

Работи со IP камери за дом и канцеларија, мал бизнис

VoIP конференциски повик

Работи со VoIP телефони за деловна конференција

Покриеност преку Wi-Fi

Работи со WiFi AP за канцеларии и бизниси

Спецификација

МоделPOE220
Број на канали2
Поминете низ податоци10/100/1000 Mbps
Напојување преку етернет излезДоделување на пинови и поларитет: 1/2 (-), 3/6 (+)
Напон на излезна моќност: 54VDC
Моќност на корисничка порта: 30W макс
Барања за влезна моќностAC Влезен напон: 100 до 240 VAC
AC Влезна струја: 0,8A 100-240 VAC
Фреквенција на наизменична струја: 50 до 60 Hz
Димензии131 mm x 70 mm x 40 mm
ИндикаториСистемски индикатор: наизменична струја
Кориснички показател: Моќност на каналот
КонекториЗаштитени RJ-45, EIA 568A и 568B
ЗаштитаЗаштита од над струја
Заштита од оптоварување
Заштита од наднапон
Заштита од пречки
Услови на животната срединаРаботна амбиентална температура: 0 до 40 ℃
Работна влажност: Максимум 80%, Некондензирање
Температура на складирање: -20 до 70 ℃
Влажност на складирање: Максимум 80%, Некондензирање