CUDY FS1018PS1 – 16 портен 10/100M PoE+ прекинувач со 2GbE и 1 SFP порта

● 200 вати PoE напојување, до 30 вати по порта
● 2 10/100/1000M порти за надоврзување +1 SFP порта
● 16 10/100M PoE+ порти
● Режимот CCTV поддржува далечинско напојување PoE до 250 m
● секој VLAN режим е за безбедност
● IEEE 802.3at / IEEE 802.3af во согласност со стандардот
● Plug&play, едноставно поставување без потреба од конфигурација
● Watchdog го реактивира абнормалниот PD со продолжување на напојувањето POE.

7.990 ден

Буџет за моќност од 200 W и максимална една порта од 30 W

Поддржува вкупна моќност на PoE од 200 W и до 30 W за една порта PoE. Нестандардни PoE уреди или нормални PoE прекинувачи не се изгорени. Задоволува IEEE802.3af / стандардно.

Watchdog гарантира непречено функционирање на уредите PoE

Надзорот PoE континуирано го следи статусот на поврзување на оддалечените домаќини. Ако се открие грешка на далечинскиот PoE уред, PoE прекинувачот веднаш го рестартира уредот за да го врати во нормална работа.

Plug&Play, дизајн без вентилатори

Plug and Play, лесен за употреба. Дизајн без вентилатор за тивко работење. Изработен од висококвалитетно метално куќиште, цврсто и издржливо со долг работен век, обезбедува подобра дисипација на топлина, погодна за повеќето опкружувања. Доделување пинови, режим А: 1/2 (+), 3/6 (-).

Надзор

Работи со IP камери за дом и канцеларија, мал бизнис

VoIP конференциски повик

Работи со VoIP телефони за деловна конференција

Покриеност преку Wi-Fi

Работи со WiFi AP за канцеларии и бизниси

Спецификации

МодFS1018PS1
МоќНапојувањеВградено напојување
Опсег на напонAC100~240V
Потрошувачка190W за 16 PoE
ЕтернетБрзина1~16 Порта: 10/100/Mbps
Порта G17~G18:10/100/1000Mbps
Порта G19: SFP 1,25bps
Растојание на пренос100 метри (328 стапки) за RJ-45
Растојанието се одредува со оптичкиот модул
Оптичкиот модул е ​​опционален
Мрежен
прекинувач
Етенет стандардIEEE 802.3 802.3u 802.3ab 802.3af/at
Капацитет на префрлување7.2G
Стапка на трансфер14880 pps за 10 Mbps
148800 pps за 100Mbps
1488000 pps за 1000Mbps
MAC адреса4K MAC sddress маса 
Врска/ACTВклучено (зелено)Пристаништето се поврзува
ТрепкаПортата прима или пренесува податоци.
ИсклученоПристаништето не е успешно матирано со уредот
POEВклучено (Оранфе)ПД е поврзан
ИсклученоНе е поврзан PD или препраќањето струја не успева
PoE Pin AssignmnetV+ (RJ45 пински 1, 2) – (RJ45 пински 3,6)
Животна срединаРаботна температура 0~40°C
Температура на складирање-40~70°C
Влажност која не е кондезирана0~85%
МеханичкиДимензија L*Ш*В280*180*44мм
Бојасиво