CUDY POE300 Инјектор од 60W Gigabit PoE++

● До 60 вати PoE напојување
● 1 10/100/1000M влезен етернет порта
● 1 10/100/1000M PoE излезна порта
● IEEE 802.3bt/at/af во согласност со стандардот
● Plug&play, едноставно поставување без потреба од конфигурација

3.000 ден

PoE / 802.3af

Секоја порта PoE напојува до 15 W на многу кратко растојание. Моќта испорачана на подолго растојание (до 100m) е 12,95W. Вообичаените уреди на кои им треба помалку од 12,95 W се:

• IP телефони со мал или без дисплеј

• Внатрешни безжични пристапни точки 802.11n или 2×2 Wireless 802.11ac

• Едноставни IP камери

PoE+ / 802.3at

Секоја порта PoE+ напојува до 30W (2 пар) или 60W (4 пар) на многу кратко растојание. Моќта испорачана на подолго растојание (до 100 m) е 25,5 W или 51 W (4 парови). Типични уреди се:

• IP телефони со голем дисплеј, видео телефони, конференциски системи

• До 4×4 Wireless 802.11ac (WiFi 5) или 2×2 802.11ax (WiFi 6) пристапни точки

• Pan-Tilt-Zoom HD IP камери без грејачи

PoE++ / 802.3bt

Секоја порта PoE++ напојува до 60W (2 пар) или 90W (4 пар) на многу кратко растојание. Моќта испорачана на подолго растојание (до 100 m) е 51W (2 пар) или 71W (4 пар). Типични уреди се:

• Конференциски системи со голем дисплеј

• До 4×4 802.11ax (WiFi 6) пристапни точки

• PTZ HD IP камери со грејачи

• AV преку IP енкодери/декодери

• Плафонски плочки LED осветлување

• Големи аудио звучници

Надзор

Работи со IP камери за дом и канцеларија, мал бизнис

VoIP конференциски повик

Работи со VoIP телефони за деловна конференција

Покриеност преку Wi-Fi

Работи со WiFi AP за канцеларии и бизниси

Удобен дизајн за монтирање на ѕид

POE300 може лесно да се монтира на ѕид.

Спецификација

Модел POE300
Број на канали 1
Поминете низ податоци10/100/1000 Mbps
Напојување преку етернет излез

Доделување и поларитет на пиновите: 1/2 (-), 3/6 (+), 4/5 (+), 7/8 (-),

Излезна моќност: 53 Vdc

Моќност на корисничка порта: 60W

Барања за влезна моќностAC Влезен напон: 100 до 240 VAC
AC Влезна струја: 0,5A 100-240 VAC
Фреквенција на наизменична струја: 50 до 60 Hz
Димензии145 mm x 60 mm x 40 mm
ИндикаториСистемски индикатор: наизменична струја
Кориснички показател: Моќност на каналот
КонекториЗаштитени RJ-45, EIA 568A и 568B
Регулаторната усогласеностIEEE 802.3af (15.4W)
IEEE 802.3at (30W)
IEEE 802.3bt (60W)
Услови на животната срединаРаботна амбиентална температура: 0 до 40℃
Работна влажност: максимум 85%, некондензирачка
температура на складирање: -40 до 60℃
влажност на складирање: максимум 85%, некондензира