CUDY GS1024 – 24 портен метален гигабитен прекинувач

● Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE802.3x и IEEE 802.3ab
● 24 10/100/1000Mbps Auto-Negotiation, Auto-MDI/MDIX портите обезбедуваат паметно префрлување помеѓу 10Mps и хардвер 10Mbps00bps,
● префрлување архитектурата овозможува препраќање и филтрирање на пакети со целосна брзина
● Метод на префрлување складирање и пренасочување
● Поддржува автоматско учење на 16K MAC адреса и автоматско активирање.

5.350 ден

Обезбедете различни методи за инсталација за лесно распоредување во која било средина

● Поддршка 19-инчна челична футрола за монтирање на решетка
● Поддршка за инсталација на работната површина.

Високи перформанси

Пристаништата RJ-45 со автоматско преговарање можат да обезбедат пренос на големи датотеки, а исто така да бидат компатибилни со било кој етернет уреди со 10/100/1000Mbps. Контролата на протокот IEEE 802,3x за режимот Full Duplex и повратниот притисок за режимот Half Duplex нудат зголемена пропусност за да се намали застојот на мрежата, што го прави прекинувачот работи сигурно.

Зачувување на енергија

Заштедете енергија до 40% – GS1024 користи зелена етернет технологија за да ја направи вашата мрежа компатибилна без да се загрозат перформансите. Прекинувачот автоматски ги исклучува портите што се во мирување и ја буџетира излезната енергија за различни должини на етернет кабли. Тоа ви помага да заштедите енергија до 40%.

Спецификации

Име на производ24-портен Гигабитен етернет прекинувач 
Модел на производGS1024
ЧипсетRTL8382L+2*RTL8218B+2*RTL8231
СтандардиIEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE802.3ab, IEEE802.3x, IEEE802.3az
Број на пристаништа24 x 10/100/1000Mbps порти за автоматско преговарање
Мрежни медиуми (кабелски)10Base-T: UTP категорија 3,4,5 кабел (максимум 100m)
100Base-Tx: UTP категорија 5,5e кабел (максимум 100m)
Кабел 1000Base-T:UTP категорија 5e,6 (максимум 100m) 
Начин на пренос Складирање и проследување 
Табела со MAC адреса8 ИЛЈАДИ
Капацитет на префрлување48 Gbps
Стапка на препраќање пакети35,7 Mbps
Пакет бафер4,1 Mbit 
Џамбо рамка9K бајти
LED индикаториПо-порта10M/100M Линк/ACT:Портокалова 
1000M Линк/ACT: Зелена 
По уредМоќност: Зелена
НапојувањеAC 100-240V/50-60Hz 12//1,5A внатрешна моќност 
Потрошувачка на енергијаМаксимална: 15W (220V/50Hz) 
Димензии ( Ш x Д x В )440*140*44мм
Животна срединаРаботна температура: 0℃ ~ 40℃ 
Температура на складирање: -40℃ ~70℃
Работна влажност: 10%~90% некондензирачка
Влажност на складирање: 5%~90% некондензирање