TCL EC788

This product is currently out of stock and unavailable.Additional information

Инчи

55", 65"

Спецификации

Резолуција
Врски Bluetooth, USB, безжичен
Поддржани Интернет услуги Видео за Freeview Play / Netflix 4K / YouTube 4K / Prime
Екран ЛЕД
Боја Дизајн на рамки без рамка
Тежина на артиклот 22.60 kg/18,8 kg
Стапка на освежување 60 Hz
Прирачник / брз водич: Вклучено
Монтажа на ѕид Да
Производство на стапка на движење: 2000 PPI Hz
Годишна потрошувачка на енергија: 173 Kwh

Карактеристики

4K HDR PRO: висок контраст, живописни бои и најмали детали

Најсовремен стандард за содржина 4K UHD е висок динамички опсег. Значително го проширува опсегот на контрасти и бои. HDR PRO произведува неверојатни квалитетни слики со точна репродукција на темни и светли сенки. Покрај сето тоа, HDR PRO во комбинација со широк спектар на бои овозможува супериорно искуство со висок динамички опсег што овозможува појасни и побогати бои. Уживајте во посветли и подлабоки слики, поголем контраст, проширена палета на бои и детали како никогаш порано.

Широк спектар на бои: Боите сакаат на голем екран

Откријте неверојатен опсег на интензивни и екстремно реални бои на дигитални кино во вашата дневна соба благодарение на проширениот опсег на бои што произведува 30% почисти и побогати бои во споредба со LED-екраните.

Dolby Vision и Dolby Atmos: неверојатен реализам што ќе го видите, слушнете и почувствувате како никогаш порано.

Dolby Vision HDR обезбедува извонредна боја, контраст и осветленост на екранот, трансформирајќи го вашето искуство со гледање. Dolbi Atmos ве запознава со приказната со потресен звук кој лебди околу вас со реализам што го одзема здивот.

Dolby Vision - Atoms: неверојатен реализам што ќе го видите, слушнете и почувствувате како никогаш порано.


Dolby Vision HDR носи извонредна боја, контраст и осветленост на екранот, трансформирајќи го вашето искуство со гледање. Долби Атмос ве пренесува во приказната со потресно аудио кое тече насекаде околу вас со реализам што го одзема здивот.

Не пропуштајте ниту еден дета detail со 4K HDR 10+ TCL телевизор.

Благодарение на HDR10 + на вашиот TCL телевизор, ќе уживате во богати и реални слики, без разлика дали сцените се темни или светли. HDR 10+ гарантира дека секоја сцена е прецизно оптимизирана за боја, контраст и најмали детали.