Само во Dyson

36.590 ден

Почнувајќи од 3,049.17 месечно

Dyson V8 Absolute NEW (476547) – рачна правосмукалка

Моќен и лесен за брзо чистење. Без кабелот.

Сега со најновата технологија за отплеткување на косата

Само на Dyson.com: Вклучува Fluffy™️ чистачка глава за тврди подови + 3 дополнителни додатоци

Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

2.4 kg

Време на полнење

5 часа

Циклонска технологија

15 циклони

Филтрација

Филтрација на цела машина

Волумен на корпа

0,54 L

Максимално време на работа

40 минути

Висина

125.6 cm

Должина

22 cm

Ширина

24.9 cm

Во кутијата

Dyson V8 Absolute
Изработен со мек ткаен најлон и антистатички јаглеродни влакна, за тврди подови.
Конусна лента со четка против заплеткување собира долга коса и влакна од домашни миленици. Брзо. Чистење со мотор за мали простори.

Две алатки во едно – широка млазница и четка, за брзо префрлување помеѓу потребите за чистење

Станицата за полење на вашата правосмукалка е поставена на ѕид за полнење и уредно складирање на алатите
Ги отстранува нечистотиите и алергените од душеците и тапацирот.
43 лопатки за отплеткување автоматски ја чистат завитканата коса од лентата со четка додека чистите.
Дизајниран за прецизно чистење околу рабовите и тесните празнини.
Ја полни вашата правосмукалка со или без Docking станицата.
Се наведнува и заклучува под различни агли. Одговара на која било компатибилна алатка за ефективно чистење на тешко достапни високи области од вашиот дом.
Крутите најлонски влакна ја отстрануваат тврдоглавата нечистотија од подот и мебелот.

Најнова Dyson технологија за отплеткување на коса

Motorbar глава за чистење со лопатки за отстранување на влакна автоматски ја чисти завитканата коса од лентата со четка. Алатката за завртки со конусна лента со четка ги отстранува влакната од креветите за домашни миленици, автомобилот, седишта и скали.

Три дополнителни алатки и Fluffy cleaner head достапно само на hi-store.mk

Четка за тврдокорна нечистотија

Крутите најлонски влакна ја отстрануваат тврдоглавата нечистотија од подот и мебелот.

Алатка за ткаенини и душеци

Ги отстранува нечистотиите и алергените од душеците и тапацирот.

Врвен адаптер

Се наведнува и заклучува под различни агли. Одговара на која било компатибилна алатка за ефективно чистење на тешко достапни високи места од вашиот дом.

Технологија

43 лопатки за отстранување на влакна

Поликарбонатните лопатки ги креваат заплетканите прамени од лентата со четка, испраќајќи ги директно во корпата.

Акустична контрола

Лесниот вакуум Dyson V8™ е акустично контролиран за да се намали бучната турбуленција.

Dyson дигитален мотор V8

Врти до 110.000 вртежи во минута за да генерира моќно вшмукување на Dyson.

Батерија со шест ќелии со густа енергија

Поликарбонатните лопатки ги креваат заплетканите прамени од лентата со четка, испраќајќи ги директно во корпата.

Целосно запечатена филтрација

Заробува 99,99% од микроскопските честички со големина од 0,3 микрони.‡ Исфрла почист воздух.

Сите карактеристики

Алатка за завртки за коса

Конусната лента со четка брзо ги отстранува влакната од креветите за домашни миленици, седиштата во автомобилот и скалите.

Вистинската моќ таму каде што ви треба

Лесно префрлајте се помеѓу два режима на напојување додека чистите.

Лесно дофатиливи високи места

Лесен и ергономски за чистење на високи места со едно непречено движење.

Се трансформира во рачен

Доволно мал за тешко достапни места околу вашиот дом. Доволно моќен и долготраен за да го исчистите и целиот ваш автомобил.

Алатка за тешко достапни тесни места

Дизајниран за прецизно чистење околу незгодните рабови и во тешко достапни тесни простори.

Комбинирана алатка

Две алатки во едно – широка млазница и четка за брзо префрлување помеѓу задачите за чистење и бришење прашина околу вашиот дом или автомобил.

Празнење на корпата без допир

Хигиенскиот механизам за исфрлање ги исфрла нечистотијата и прашината со еден потег - така што нема потреба да ги допирате.

Уредно складира и полни

Секогаш при рака на ѕидниот приклучок за полнење, вашата Dyson V8™ правосмукалка лесно се складира – и е подготвен за работа кога ви треба.

Две глави за темелно чистење насекаде

Најновата глава за отстранување на влакната Motorbar™ детално ја отстранува нечистотијата од теписите. Специјализираната глава за чистење Fluffy™ ја чисти прашината и остатоците од тврди подови.