Laser technology

57.990 ден

Почнувајќи од 4,832.50 месечно

Dyson v15 Detect

Најмоќниот, најинтелигентниот безжичен вакуум на Dyson. Со ласерско осветлување.

Ласерот открива микроскопска прашина

Интелигентно го оптимизира вшмукувањето и времето на работа ++

Научен доказ за длабоко чистење

Две напредни глави за чистење дизајнирани за длабоко чистење и домови со домашни миленици

Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

3kg

Почиста глава

Laser Slim Fluffy™ и High Torque со чешел против заплеткување

Време на полнење

4,5 часа

Време на користење

До 60* мин

Циклонска технологија

14 концентрични циклони

Филтрација

Напредна филтрација на цела машина

Волумен на канта

0,2 галони

Моќ на вшмукување (режим на засилување)

230 AW

Висина

1259.84 мм

Должина

266 мм

Ширина

248 мм

Во кутијата

Dyson V15 Detect

Упатство за корисникот

Проверете го вашето корисничко упатство онлајн или преземете копија.

Ласерот открива микроскопска прашина на тврдите подови. Меки најлонски и антистатички филаменти од јаглеродни влакна ја собираат прашината од тврдите подови.

Конусна лента со четка против заплеткување собира долга коса и влакна од домашни миленици. Брзо. Чистење со мотор за мали простори.
Две алатки во едно – широка млазница и четка, за брзо префрлување помеѓу потребите за чистење
Четка за тврдокорна нечистотија Крутите најлонски влакна ја отстрануваат и тврдокорната нечистотија од подот и мебелот.
Станицата за полнење на вашата правосмукалка е поставена на ѕид за полнење и уредно складирање на алатите.

Моќно собира прашина и влакна од сите подови. Чешелот против заплеткување ја чисти косата од лентата со четка.

Дизајниран за прецизно чистење околу рабовите и тесните празнини.
Лесно бришење прашина со помош на вакуум. Со меки најлонски влакна за чистење на деликатни површини и ткаенини.
Лесно ги складира алатките Combination и Crevice на рачката од вашата правосмукалка. Така, тие се секогаш тука кога ви требаат.
Го полни вашиот вакуум со или без приклучната станица.

Најинтелигентна технологија за длабинско чистење на целиот ваш дом

1,5 пати повеќе вшмукување од V12™️
220% поголем капацитет на корпата од V12™️
15% полесен од Outsize+™️
Времетраење до 60 минути *

Основни Карактеристики

Ласерот ги детектира честичките што вообичаено не можете да ги видите

Прецизниот аголен ласер ја прави невидливата прашина видлива на тврдите подови - за да не пропуштите ништо.

Ја брои и мери големината на честичките од прашина⁺⁺

Пиезо сензорот постојано ги мери и брои честичките прашина - автоматски ја зголемува моќта на вшмукување кога е потребно.⁺⁺

Научен доказ за длабоко чистење

ЛЦД-екранот покажува што е вшмукувано, прикажувајќи научен доказ за длабоко чистење во реално време.

Технологија

Root Cyclone™ технологија

Моторот Dyson Hyperdymium™ се врти до 125.000 вртежи во минута за да создаде најмоќно вшмукување во споредба со кој било друг безжичен вакуум.⁺

Root Cyclone™ технологија

Патентираните циклони на Dyson генерираат центрифугални сили до 100.000 g заробувајќи ситна прашина и нечистотија во корпата, така што вашата правосмукалка никогаш не губи вшмукување.

Енергетски густа батерија

Секоја батерија со кликнување обезбедува до 60 минути работно време за чистење насекаде околу вашиот дом.*

Карактеристики

Глава за чистење на Digital Motorbar™ за отплеткување

Силно вшмукува прашина и влакна од сите катови. Парчињата за отстранување на влакна автоматски ги чистат влакната од четката.

Интелигентно се прилагодува на типовите на подови

Во автоматски режим, технологијата Dyson DLS™ во внатрешноста на главата за чистење Digital Motorbar™ го надгледува отпорот на четкичката 360 пати во секунда, интелигентно прилагодувајќи ја моќноста на различни типови подови.

Моќта за чистење секаде

Разновидноста на безжичната технологија Dyson го олеснува чистењето на вашиот дом. Моќно чистење за подови, тешко достапни места и душеци.

Собира долга коса и коса од домашни миленици. Брзо.

Конусна лента со четка против заплеткување спирала ја исфрла косата и во корпата. Чистење со мотор за мали простори.

Laser Slim Fluffy чистачка глава

Ласерот открива невидлива прашина. Дизајниран со мек најлон и антистатички филаменти од јаглеродни влакна за отстранување на прашината од тврдите подови и потесните празнини. Со низок профил за да стигнете подалеку под мебелот.

Вистинскиот режим на чистење за вистинската задача.

Три режими на чистење оптимизирани за различни задачи. Вистинска рамнотежа на моќ и време на работа онаму каде што ви треба.

Интелигентно известува во реално време

Дигиталниот екран покажува одбројување на времето на работа до секунда и прикажува предупредувања за одржување, давајќи ви целосна контрола на чистењето.

Промена на батерии

Отстранете и заменете со притискање на копче за уште подолго чистење. Батериите може да се полнат на или одвоено од уредот.

Лесен за одржување

Филтерот и лентата со четка Fluffy™ може да се мијат, а корпата и алатките да се избришат, за да се отстрани акумулацијата на прашина и да се помогне да се оптимизираат перформансите на правосмукалката Dyson.