Dyson V11 Torque Drive - безжична правосмукалка

Нема на залиха

41.890 ден

Нема на залиха

Опис

Произведена за длабоко чистење насекаде.

Интелигентно го оптимизира вшмукувањето.

Времетраење до 60 минути без постепено губење на енергијата.

Со двојно вшмукување, подобра од која било друга безжична правосмукалка.

ЛЦД-екран за прикажување на функциите за време.