Dyson V11 Outsize

49.990 ден

 • Најмоќната, интелигентна безжична правосмукалка на Dyson. Сега со корпа и глава за чистење со целосна големина.
 • Технологијата Dyson помага да се создаде почист, поздрав дом – Нашите правосмукалки и прочистувачи се научно докажани дека ги фаќаат и најмалите честички како алергени и бактерии.
 • Дизајниран за длабинско чистење на целиот дом. Моќ на вшмукување, време на работа и алатки дизајнирани за длабоко чистење.
 • Покрива повеќе површина со секое поминување. 150% поголема корпа од Dyson V11 Torque Drive за подолго чистење помеѓу празнењето.
 • Интелигентно го оптимизира вшмукувањето и времето на работа на сите типови подови. Технологијата Dyson DLS автоматски се прилагодува на промените во типот на подот за да го продолжи времето на работа. Правилен баланс на моќ и време на работа кога ви треба.
 • LCD екранот го прикажува времето на работа и перформансите. Дигиталниот дисплеј покажува одбројување на времето на извршување до секунда и прикажува предупредувања за одржување, давајќи ви целосна контрола на чистењето.
 • Двојно вшмукување од која било безжичен вакуум¹. 85% повеќе вшмукување од вакуумот Dyson V7.

Опис

 • Најмоќната, интелигентна безжична правосмукалка на Dyson. Сега со корпа и глава за чистење со целосна големина.
 • Технологијата Dyson помага да се создаде почист, поздрав дом – Нашите правосмукалки и прочистувачи се научно докажани дека ги фаќаат и најмалите честички како алергени и бактерии.
 • Дизајниран за длабинско чистење на целиот дом. Моќ на вшмукување, време на работа и алатки дизајнирани за длабоко чистење.
 • Покрива повеќе површина со секое поминување. 150% поголема корпа од Dyson V11 Torque Drive за подолго чистење помеѓу празнењето.
 • Интелигентно го оптимизира вшмукувањето и времето на работа на сите типови подови. Технологијата Dyson DLS автоматски се прилагодува на промените во типот на подот за да го продолжи времето на работа. Правилен баланс на моќ и време на работа кога ви треба.
 • LCD екранот го прикажува времето на работа и перформансите. Дигиталниот дисплеј покажува одбројување на времето на извршување до секунда и прикажува предупредувања за одржување, давајќи ви целосна контрола на чистењето.
 • Двојно вшмукување од која било безжичен вакуум¹. 85% повеќе вшмукување од вакуумот Dyson V7.