Dyson V11 Animal

Нема на залиха

39.490 ден

Нема на залиха

 • Најмоќната, интелигентна безжична правосмукалка на Dyson. Сега со корпа и глава за чистење со целосна големина.
 • Технологијата Dyson помага да се создаде почист, поздрав дом – Нашите правосмукалки и прочистувачи се научно докажани дека ги фаќаат и најмалите честички како алергени и бактерии.
 • Дизајниран за длабинско чистење на целиот дом. Моќ на вшмукување, време на работа и алатки дизајнирани за длабоко чистење.
 • Време на траење до 60 минути. Дизајниран за поголеми домови со домашни миленици. Вистинското време на работа ќе се разликува врз основа на режимот на напојување, типот на подот и/или употребените додатоци.
 • Глава за чистење со висок вртежен момент. Автоматски ги прилагодува вшмукувањето и моќноста за длабинско чистење на различни типови на подови без менување на главите за чистење.
 • Напредна филтрација преку целата машина. Напредната филтрација на целата машина заробува 99,99% од честички, прашина и алергени со големина од 0,3 микрони.
 • Се претвора во рачна за чистење автомобили, скали и тапацир.

Опис

 • Најмоќната, интелигентна безжична правосмукалка на Dyson. Сега со корпа и глава за чистење со целосна големина.
 • Технологијата Dyson помага да се создаде почист, поздрав дом – Нашите правосмукалки и прочистувачи се научно докажани дека ги фаќаат и најмалите честички како алергени и бактерии.
 • Дизајниран за длабинско чистење на целиот дом. Моќ на вшмукување, време на работа и алатки дизајнирани за длабоко чистење.
 • Време на траење до 60 минути. Дизајниран за поголеми домови со домашни миленици. Вистинското време на работа ќе се разликува врз основа на режимот на напојување, типот на подот и/или употребените додатоци.
 • Глава за чистење со висок вртежен момент. Автоматски ги прилагодува вшмукувањето и моќноста за длабинско чистење на различни типови на подови без менување на главите за чистење.
 • Напредна филтрација преку целата машина. Напредната филтрација на целата машина заробува 99,99% од честички, прашина и алергени со големина од 0,3 микрони.
 • Се претвора во рачна за чистење автомобили, скали и тапацир.