Dyson V11 Absolute Extra Pro - рачна правосмукалка

Нема на залиха

52.990 ден

Нема на залиха

20% поголема моќност на вшмукување во споредба со циклонот V10
Отстранува 99,97% од микроскопските фини честички со големина до 0,3 микрони
ЛЦД-екранот прикажува информации за тековната работа
Поголем излезен филтер за почист воздух
Електрична четка со директен погон
Ниво на бучава: 87 dB
Капацитет на резервоар: 0,76 литри
Тежина: 2,97 кг
Силата на вшмукување: 185 AW
Моќност на моторот: 545 W
Траење на батеријата во нормален режим: 60 минути
Траење на батеријата со моторна четка: 40 минути
Траење на батеријата при максимално оптоварување: 5 минути
11 додатоци во кутијата

Опис

Додаток на подот за вртежен момент.
Се прилагодува на сите видови подлоги.
Електрична четка со мек валјак.
Отстранува груба нечистотија и ситна прашина од тврди површини и споеви.
Ја следи работата на системот 8.000 пати во секунда и прикажува податоци на ЛЦД-екранот во реално време.
Три режими на работа.
Соодветна моќност на вшмукување за различни задачи за чистење.
Вистинска врска помеѓу всисната моќ и траењето на батеријата за која било намена.
Голем филтер.
Воздухот што правосмукалката го филтрира и исфрла е почист од воздухот што го дишеме.
Идеален за луѓе кои страдаат од алергии.