Dyson Pure & Cool Link TP02 - лади и прочистува

Нема на залиха

27.490 ден

Нема на залиха

Го прочистува и разладува воздухот.

Проток: 410 l / секунда
Моќност на мотор (min / max): 6/56 W.
Ниво на бучава: до 63 dB.
Уништува 99.95% од алергени и прав од воздухот помал од 0,1 микрон.

360 стаклениот ХЕПА филтер собира ултра ситни честички од воздухот,
вклучувајќи полен, бактерии и животински паразити, до 0,1 микрон.
Ги отстранува потенцијалните токсични мириси и гасови.
Погоден за поставување на подот.

Ротација за 180 степени.
LED екран.

Поврзете ги опциите за поврзување со паметните телефони.
Произведени за прочистување на воздухот во поголеми простории.
Димензии: висина x ширина x длабочина: 101,8cm x 19cm x 11cm.
Тежина: 3,8 кг.

Опис

Го прочистува и разладува воздухот.

Проток: 410 l / секунда
Моќност на мотор (min / max): 6/56 W.
Ниво на бучава: до 63 dB.
Уништува 99.95% од алергени и прав од воздухот помал од 0,1 микрон.

360 стаклениот ХЕПА филтер собира ултра ситни честички од воздухот,
вклучувајќи полен, бактерии и животински паразити, до 0,1 микрон.
Ги отстранува потенцијалните токсични мириси и гасови.
Погоден за поставување на подот.

Ротација за 180 степени.
LED екран.

Поврзете ги опциите за поврзување со паметните телефони.
Произведени за прочистување на воздухот во поголеми простории.
Димензии: висина x ширина x длабочина: 101,8cm x 19cm x 11cm.
Тежина: 3,8 кг.