Dyson Cyclone v10 Motorhead

Нема на залиха

29.490 ден

Нема на залиха

 • Време на работа до 60 минути
 • Лесен и практичен, за чистење директно низ домот; Активирањето за моментално ослободување значи дека батеријата се користи само додека се чисти; 
 • Потребно е полнење 3. 5 часа минимум пред првата употреба
 • Глава за чистење на директен погон
 • До 20 минути напојување без намалување на ефикасноста (во режим на вшмукување II);
 • Целосно затворениот систем за филтрирање заробува 99,97 проценти од честичките со големина од 0,3 микрони исфрлајќи почист воздух
 • Напојувано со дигитален мотор Dyson V10 и конструиран да собира земја, нечистотија и ситна прашина од тврди подови и теписи
 • Брзо се трансформира во рачна правосмукалка, за чистење насекаде околу вашиот дом и автомобил

Опис

 • Време на работа до 60 минути
 • Лесен и практичен, за чистење директно низ домот; Активирањето за моментално ослободување значи дека батеријата се користи само додека се чисти; 
 • Потребно е полнење 3. 5 часа минимум пред првата употреба
 • Глава за чистење на директен погон
 • До 20 минути напојување без намалување на ефикасноста (во режим на вшмукување II);
 • Целосно затворениот систем за филтрирање заробува 99,97 проценти од честичките со големина од 0,3 микрони исфрлајќи почист воздух
 • Напојувано со дигитален мотор Dyson V10 и конструиран да собира земја, нечистотија и ситна прашина од тврди подови и теписи
 • Брзо се трансформира во рачна правосмукалка, за чистење насекаде околу вашиот дом и автомобил