Dyson Cyclone V10 Absolute - безжична правосмукалка

38.490 ден

Опис

  • Времетраење до 60 минути на батеријата.
  • Циклонска технологија: 14 концентрични циклони. 
  • Филтрација: напредна филтрација во целата машина.
  • Ширина на патеката за чистење – 9,84 инчи
  • Dyson технологијата помага да се создаде почист, поздрав дом – научно е докажано дека нашите правосмукалки и прочистувачи зафаќаат мали честички како алергени и бактерии.
  • Лесен и практичен, за чистење низ домот.
  • Потребно е полнење минимум 3,5 часа пред првата употреба
  • До 40 минути без намалување на моќноста, дизајниран за да собере големи остатоци и фина прашина
  • Се напојува со дигитален мотор Dyson V10 и е дизајниран да собира нечистотија од земја и фина прашина од тврди подови и теписи
  • Брзо се претвора во мала рачна правосмукалка, за да ги исчистите малите места во вашиот дом и автомобил