Dyson Corrale Professional (black/purple) - пегла за коса

Нема на залиха

36.490 ден

Нема на залиха

Категорија ,

Опис

  • 3 нивоа на температура 165C, 185C, 210C
  • Време на полнење (90%) 40 мин
  • Време на полнење (100%) 70 мин
  • Време за безжично користење до 30 мин
  • Флексибилни плочки
  • Зачувување на косата и бојата на косата
  • 4-cell-lithium-ion батерија
  • Користење со или без кабел