Xiaomi Deerma – DX600 Mute

Original price was: 2.990 ден.Current price is: 2.541 ден.

Дополнителни информации

Тежина 3 кг
Димензии 20 × 10 × 15 см

Опис

Опис

Deerma DX600 Домашна правосмукалка 2 во 1 Употреба на Mute рачни правосмукалки Машина за силно вшмукување за автомобил и дома
Мултифункционалната правосмукалка deerma е правосмукалка со висок квалитет на вшмукување. Главите на правосмукалката може да се заменат по потреба. Филтерот што се користи во оваа правосмукалка овозможува нечистотијата да се филтрира правилно, така што вашиот дом станува почист.

Карактеристики

Лесна машина.
Оваа правосмукалка од xiaomi има блага тежина во споредба со правосмукалката воопшто, така што рацете нема да се заморуваат при чистење на домот.

Отворен филтер од нерѓосувачки челик
Филтерот што се користи во оваа правосмукалка овозможува нечистотијата да се филтрира правилно, така што вашиот дом станува почист.

Функција 2 во 1
Освен за чистење на подови, правосмукалката dx600 може да се користи и за чистење на предмети и тавани поради неговиот ергономски дизајн.

Дизајн на средство за чистење на странично центрифугирање
Оваа правосмукалка може да се движи странично за да може да ја исчистите нечистотијата на каучот, масата и аголот што е тешко достапно.

Променлива глава
Главите на правосмукалката може да се заменат по потреба. Има неколку глави како глава за бришење на подот, долги глави за млазници и четки.

Заден ладилник.
Правосмукалката xiaomi е опремена со ладилници сместени подолу за да може лесно да ја растера топлината и да ги намали пречките од бучавата.

Дизајн на шолја за поделена прашина
Правосмукалката има корпа за прав со дизајн на поделена чаша што го олеснува отстранувањето на прашината и нечистотијата и чистењето со вода.

Пакет со содржина.
Работите што ги добивате во кутијата на производот:

1 x деерма правосмукалка правосмукалка
3 x глава за четка за шминкање
1 x упатство за користење