Amazfit Pace

8.690 ден

Нема на залиха

Спецификации

Карактеристики Водотпорен
Батерија 290 mAh
Траење на батерија до 11 дена
Екран LCD

Карактеристики

Работа без раце

Amazfit Pace

Музика на бродот | GPS 28-нанометар на Sony | Керамичка рамка | Пулс
Траење на батеријата до 5 дена | Паметни известувања

Одете на трчање ... и оставете го вашиот телефон дома.

Преземајте музика на часовникот и слушајте преку Bluetooth слушалките додека работите.
Зачувајте до 500 песни!
Лесно постигнете ги целите за вежбање додека уживате во омилените мелодии.

GPS 28-нанометар на Sony:


Добијте точни податоци за вежбање
Сателитските сигнали се добиваат преку вградениот GPS модул на часовникот.
Значи, додека трчате, пешачите или велосипедирате, податоците ќе бидат запишани прецизно,
вклучувајќи километража, надморска височина, фреквенција на чекор, чекор, итн.
Полесно е од кога било да ја анализирате и подобрите вашата рутина за вежбање.