Amazfit Bip Lite

Спецификации

Карактеристики Водотпорен
Батерија 200 mAh
Траење на батерија до 45 дена
Екран LCD

Карактеристики

Повеќе моќ при движење

Амазфит Бип

Траење на батеријата до 45 дена | Позиционирање со дво-режим GPS + GLONASS
Срцев ритам | Мала тежина

Ќе заборавите како се чувствува полнењето

Дневно полнење? Еднаш неделно? Добри вести:
Младинската верзија на часовникот може да се користи до 45 дена со едно полнење.
Ако едноставно го следите бројот на чекори и спиете,
траењето на батеријата е до 4 месеци!

Ајде! Извршете патека во форма на убов за него Вграден е GPS-чип со ниска моќност на Sony 28nm.

Позиционирањето со двоен режим GPS + GLONASS го прави пребарувањето по сателитски сигнали брзо и прецизно. Со ГПС спортскиот часовник, дури и ако телефонот не е околу вас, можете да направите многу работи за време на вежбање. На пример, можете да стартувате патека во форма на убов, проверете дали вашето велосипедско темпо може да се израмни со Ф1 тркачки автомобил, или да го даде сето ова додека трчате до победа на трката од 10К!