65P615 65 " Slim 4K TV with HDR and Android TV

45.490 ден

Големина на производот 1451 / 892 / 355 mm
Ширина на штандот 1203 mm
Големина на производот без држач 1451 / 841 / 12-54-84 mm
Големина на пакување 1645 / 990 / 162 mm
Производ / пакување 17,80 / 24,40 кг
Без држач 17,60 кг
EAN 5901292514402
Прирачник - јазици број 29
Вкл. 3D очила -

Опис

Големина на екранот (инчи/см) 65 / 165,1
Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 64,5 / 164
Резолуција на панелот UHD
Технологија со широка боја Динамична боја
HDR (висок динамички опсег) Да
HDR формати HDR10, PQ10, HLG
HDR осветленост -
Индекс на изведба на слика* 1500
Резолуција 3840x2160
Криви / Заобленост -
10 битен панел Да
Динамичен контраст Мега
Обработка на слики IPQ 2.0 Engine
Затемнување Про
Ултра AR облога -
UHD зголемување на резолуцијата UHD супер резолуција
Управување со бои 3D LUT, 10P и 2P калибрација
Дигитално намалување на шумот Да
Режим на филм Да

Дополнителни информации

Милиметри

300 x 300 mm